Agenda beheer

Heeft u zelf geen tijd om uw agenda te beheren? Wij beheren graag uw agenda en de agenda van eventuele medewerkers.
Wij kunnen uw agenda op afstand beheren. De afspraken worden ingepland of verplaatst binnen de door u aangegeven beschikbare periodes.
Daarnaast kunnen wij bevestigingen verzorgen per post en-of mail.

Informeer naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 0517-239970

Telefoonservice

Voor uw onderneming is het erg belangrijk dat u telefonisch bereikbaar bent. Een gemist telefoontje is een gemiste kans.
HS telefoonservice zorgt ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent en levert een bijdragen  aan uw professionele image.

U kunt permanent of tijdelijk gebruik maken van onze telefoondienst. U kunt bijvoorbeeld naar ons doorschakelen als uw eigen secretaresse of receptioniste afwezig is, tijdens koffie- en/of lunchpauze,  op piek momenten in het telefoonverkeer, tijdens een vergadering, vakantie of een teamuitje.  Wij kunnen u telefoonservice op maat bieden.
Uw gesprekken worden genoteerd en aan uw gerapporteerd. Dit kan per fax, mail of per sms. Ook kunnen wij belangrijke of spoed telefoontjes naar u doorverbinden zowel naar een vast –of mobiel nummer.

Wilt u meer weten over onze telefoon dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op onder telefoonnummer: 0517-239970

Klantenservice en helpdesk


Een klant die de moeite neemt om u te bellen en geen gehoor krijgt is vaak niet te vrede. Vaak wil een klant gehoord worden of zijn probleem uiten.
Onze telefonistes staan uw klanten graag te woord  en helpen ze graag verder. Zo werken we samen aan een positief bedrijfsimage.
U kunt bij drukte, tijdens piekuren of bij te weinig capaciteit wegens zieke of vakantie de lijn naar ons doorschakelen. Natuurlijk kunnen wij ook permanent zorg dragen voor uw klantenservice of helpdesk.

Laat ons uw behoefte weten en we bespreken graag de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0517-239970

Reserveringsservice


Een gemist telefoontje is een gemiste kans. Zorg ervoor dat u optimaal bereikbaar bent en geen reservering of boeking meer mist.  Elke klant is er één.

HS Telefoonservice draagt graag zorg voor de reserveringen of boekingen van uw bedrijf. Permanent of op momenten dat u ons nodig heeft. Bijvoorbeeld bij afwezigheid van uw eigen medewerkers, bij piekmomenten of tijdens het seizoen.
Ook kunnen wij u een eigen nummer verstrekken voor uw boeking en/of ticketservice. Zodat uw klanten op dit nummer de reservering of boeking kunnen maken. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Wilt u uw reserveringsservice uitbesteden?, neem  telefonisch contact met ons op onder telefoonnummer: 0517-239970

Opvang collega telefoonservice/dienst


Wij leveren ook diensten aan onze collega telefoonservices. Mocht u onderbezet zijn of zelf op vakantie gaan of ziek zijn geen probleem. Wij nemen graag uw zaken waar.
U kunt uw telefoonservice tijdelijk bij ons onderbrengen. Ook kunnen wij uw overige secretariële werkzaamheden uitvoeren. Zoals agendabeheer, email-support, notuleerservice etc.

Wilt u tijdelijk uw telefoondienst of secretariële werkzaamheden bij ons onder brengen?, neem telefonisch contact met ons op onder telefoonnummer: 0517-239971

Email-support

Zit uw mailbox dagelijks vol en heeft u geen tijd om alle mails te beantwoorden en te verwerken?.

Om de kwaliteit van uw onderneming te behouden is het belangrijk dat u adequaat reageert op de mails die u ontvangt. Inkomende vragen van (potentiele)  klanten, informatieaanvragen, adreswijzigingen en bevestigingen vergen veel tijd. Deze taak nemen wij graag van uw over.
Er zijn verschillende mogelijkheden om u van dienst te zijn. Ook dit kan permanent of op tijdelijke basis.

Nieuwsgierig hoe e-mail support voor u kan werken?, neem telefonisch contact met ons op onder telefoonnummer: 0517-239970

Notuleerservice

Heeft u een notulist nodig om uw vergadering of bijeenkomst te notuleren?.
Onze notulisten zijn gespecialiseerd in de verslaglegging van alle soorten vergaderingen. U kunt structureel gebruik maken van onze notuleerservice of bij afwezigheid van uw eigen secretaresse.
Verschillende verslagleggingen zijn mogelijk; samenvattend, uitgebreid samenvattend of woordelijk.

Wij leveren notulisten door heel Nederland voor:
– Hoorzittingen
– Vergaderingen van Raad van Bestuur
– Vergaderingen Management Team
– Vergaderingen van diverse commissies
– Gemeenteraadsvergaderingen
– Algemene ledenvergaderingen van VVE
– Workshops

Uitwerken transcriptie is ook mogelijk.
Onze transcribenten werken snel en vakkundig uw interviews of gesprekken uit. Onze transcribenten zijn gewend om met zeer vertrouwelijke informatie om te gaan en hebben ieder een eigen specialisme zoals het uitwerken van onderzoeken of juridische, medische of wetenschappelijke teksten.

Heeft u een notulist nodig op locatie?, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer: 0517-239970

Diverse secretariële ondersteuning

Heeft uzelf geen secretaresse in dienst of is uw eigen secretaresse afwezig en dienen er toch secretariële werkzaamheden te worden uitgevoerd?.
Wij verzorgen diverse secretariële ondersteuning, afgestemd op uw wensen.

Enkele voorbeelden van secretariële werkzaamheden die onze secretaresses uitvoeren zijn:
– Het versturen van brochures
– Het maken van afspraken
– Het versturen van afspraakbevestigingen per post en-of mail
– Het nabellen van klanten en-of relaties
– Telefoonbeantwoording
– Notuleren tijdens vergaderingen of bijeenkomsten
– Netwerken tijdens een event (golf clinic, netwerkbijeenkomst etc.)

Wilt u meer informatie ontvangen over onze secretariaat service?. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op onder telefoonnummer: 0517-239970

Debiteuren na bel service

‘”Aan de telefoon krijgt u vaak meer voor elkaar dan met een brief”

Het lijkt vanzelfsprekend dat uw klanten de facturen op tijd betalen. Echter in de praktijk verloopt het betalingsproces niet altijd soepel. Bij facturen die onbetaald blijven, heeft de klant wellicht een extra geheugensteuntje nodig of misschien is er iets mis met de factuur. Door telefonisch contact op te nemen met de klant krijgt u hierop verheldering. Aan de telefoon krijgt u vaak meer voor elkaar dan met een brief.
Het nabellen gaat ten koste van uw eigen werkzaamheden. HS telefoonservice neemt deze taak graag voor u waar.

Wilt u meer weten over onze debiteuren na bel service, neem dan vrijblijvend contact met ons op onder telefoonnummer: 0517-239970