Groei

Groei Telefoonservice
Te veel werk en te weinig tijd kan u beperken in uw groei c.q. doorgroei. Bepaalde werkzaamheden eisen absolute concentratie. Toch wilt u geen telefoontje missen. Routineklussen zoals het beantwoorden van uw telefoon en agenda beheer kunt u uit besteden aan HS telefoonservice. Wij sturen u gedetailleerde berichten middels de mail of sms. U kunt dan zelf bepalen wanneer u terug belt.

Professioneel

Een telefoontje is vaak de eerste interactie die mensen hebben met uw bedrijf. Een prettig gesprek levert een bijdrage aan een positieve eerste indruk.

HS telefoonservice zorgt voor een positieve eerste indruk. Wij zorgen voor een ‘klik’ met uw klanten. Onze medewerkers beantwoorden op een professionele wijze en aan de hand van uw instructies de telefoon.

Professioneel

Service

servicei-foto
Inspireer trouwe klanten met een uitzonderlijke klantenservice. Een klant die de moeite neemt om u te bellen en geen gehoor krijgt is vaak niet te vrede. Vaak wil een klant gehoord worden of zijn probleem uiten. Onze telefonisten staan uw klanten met een glimlach te woord. Zo werken we samen aan een positief bedrijfsimage.

Relax

U kunt ontspannen, wetende dat uw gesprekken snel worden beantwoord met zorg en professionaliteit. HS telefoonservice is nooit ziek, te laat, aan het lunchen of op vakantie. U heeft genoeg aan uw hoofd, laat ons zorg dragen voor uw telefoongesprekken.

Relax