Ontmoet de oprichtster

Trudy van der Harst
Trudy van der HarstOprichtster
Trudy’s passie is om mensen gelukkig maken,wat zich uit in een jarenlang klantencontact.

Daarom vind ze het erg belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Dit  is een van de redenen waarom HS telefoonservice geen groot call centrum is.
“Eén worden met het bedrijf, goed kunnen luisteren en een stukje flexibiliteit, dat is onze kracht en kwaliteit”, zegt Trudy.

Wie zijn wij

HS telefoonservice is opgericht door Trudy van der Harst en Jorien van der Harst. Moeder en dochter wilde graag samen ondernemen. In 2006 hebben zij HS telefoonservice opgericht vanuit de behoefte in de markt naar telefonische bereikbaarheid en secretariële ondersteuning. Een secretaresse op afstand die permanent of flexibel inzetbaar is. De ambassadrice van uw bedrijf.

HS telefoonservice is geen groot callcenter. Wij vinden persoonlijk contact en het waarborgen van onze kwaliteit erg belangrijk . Ons vaste team van telefonistes en secretaresses vertegenwoordigen uw bedrijf op een vriendelijke en professionele manier. HS telefoonservice vormt een onderdeel van uw organisatie en levert een bijdragen aan uw professionele image.

Wij leveren onze diensten door heel Nederland. Bedrijven, organisaties, verenigingen en instellingen van klein tot groot maken gebruik van onze diensten. U kunt zowel permanent als tijdelijk gebruik maken van onze services. HS telefoonservice bied verschillende mogelijkheden en denkt graag mee met de klant. Zo kunt u bijvoorbeeld één onderdeel naar ons uitbesteden zoals bijvoorbeeld uw mailverkeer, notulist, telefoonverkeer, agendabeheer, reserveringsservice, klantenservice of helpdesk.

Waar zijn wij

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze services?

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Offerte aanvragen