Rein Tiedema
Tiedema Droogtechniek

De afgelopen jaren hebben wij de samenwerking met HS telefoonservice als zeer prettig ervaren. Er is een goede bereikbaarheid en door de goede kennis van zaken laten de telefonistes hun betrokkenheid bij ons bedrijf zien. Klanten worden op een professionele manier te woord gestaan en een leek zal dan ook niet weten dat er met iemand gesproken is die niet werkzaam is bij ons bedrijf.

Gep Veeneman
Teampraktijk Veeneman

Al meerdere jaren maken wij gebruik van de diensten van HS telefoonservice. Zij denken mee met ons bedrijf, zijn klantgericht en staan hen prettig te woord. Daar waar nodig wordt intern ruggespraak gehouden, kortom… ze handelen ons telefoonverkeer professioneel af.

Martin Bravenboer 
SportTravel / Turn Key Concepts

We maken met SportTravel sinds 2008 gebruik van de services van HS telefoonservice. Vooral de persoonlijke en direct betrokkenheid van het telefoon team komt voor onze relaties zo over dat zij als medewerkers van ons bedrijf worden gezien. De verdere afhandeling (meldingen per mail of doorschakelingen) verhoogd onze werk-efficientie voor zowel SportTravel als Turn Key Concepts.

J. van Breukelen
Bannenberg & Van Breukelen Advocaten

Ik heb circa 2 jaar gebruik gemaakt van HS telefoonservice ten behoeve van de telefonische bereikbaarheid van mijn advocatenkantoor. Zij namen vrijwel al mijn telefoonverkeer aan en konden dat dan doorverbinden naar mijn mobiele telefoon. Mijn ervaringen zijn uitstekend. De dames staan cliënten zeer adequaat en professioneel te woord en weten goed om te gaan met lastige gevallen. Ook is de flexibiliteit goed en luisterde men naar mijn wensen. Tot slot beschikt men kennelijk over goede hardware. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een eigen persoonlijk antwoordapparaat te hebben voor buiten de kantooruren.
HS Telefoonservice is een uitstekende telefoonservice voor kleine tot middelgrote bedrijven of zzp’ers.


Echowonder Amersfoort 
Echwonder

HS telefoonservice is een professioneel bedrijf met kundige medewerkers die het aanspreekpunt voor je bedrijf zijn. Denken mee en zorgen dat je in volledig vertrouwen alles uit handen kan geven.
Petit Hakkenberg

Jurriën Hendriks
Uhn

HS Telefoonservice is echt dienstverlenend bedrijf. Staan altijd klaar om je telefoonbehoefte op te lossen.
Trudy en Jorien bedankt voor de goede opvang van onze klanten.

Drs C. Warmer, Lasertherapie stoppen met roken
Smokefree

Al meer dan 5 jaar beantwoorden Jorien en Trudy van der Harst de binnenkomende aanvragen van onze klanten. Aan de telefoon en per mail verzorgen ze inhoudelijke informatie en halen zo afspraken binnen. Accuratesse en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Met een gerust hart besteden wij onze acquisitie uit aan HS telefoonservice.

Ruud van Es
Potma en van Es assurantiën

Sinds enkele jaren werken wij samen met HS telefoonservice. Dit gaat naar volle tevredenheid. De dames zijn altijd correct en vriendelijk naar onze klanten, zelfs als de klant dit zelf niet is. De terugkoppeling gaat op de zelfde prettige wijze. We hebben in al die jaren nog nooit een wanklank van onze klanten ontvangen m.b.t. de wijze waar op de telefoon beantwoord wordt. Uit een voorgaande ervaring weten we dat dit niet van zelf sprekend is. Ik verwacht dat onze samenwerking nog lang zal voortduren.